workshops en trainingen

wat zijn het?

Dit zijn korte (workshops) of langere (training) trajecten waarin kennis wordt gedeeld, de synergie centraal staat en die per definitie interactief zijn. Ze zijn vaak gericht zijn op een specifiek onderdeel van het werk, bijvoorbeeld klantgericht zijn, hoe doe je dat? of 'een goed gesprek voeren'. Ook kan een workshop ontwikkeld zijn om de communicatieve vaardigheden van het managementteam te vergroten.

voor wie?

Workshops en trainingen zijn geschikt voor iedereen die bereid is te leren. Te leren van elkaar, te leren van zichzelf, te leren door te doen.

Workshops en trainingen kunnen voor specifieke groepen of teams worden ontwikkeld, maar ook voor een organisatie als geheel. In dit laatste geval wordt de workshop of training door de organisatie aangeboden op basis van vrije inschrijving.

hoe werkt het?

Na een gesprek over de inhoud van de workshop/training wordt een offerte op maat gemaakt. Afhankelijk van waar u naar toe wilt met uw team en/of uw bedrijf zijn wij in staat om complete workshops of trainingen op maat te ontwikkelen.

De workshops en trainingen worden gegeven in een samenwerkingsverband met Mart Overdijk Coachingbureau. Voor meer informatie zie www.overdijkbreeuwsma.nl.